Asiakaskokemuksia

PMS- oireet, nainen 39v.

"Viime syksynä huomasin, että tiettynä aikana kuukaudesta olin todella alakuloinen ja kroppani oli turvonnu. Turvotuksen kanssa olisin ehkä pystynyt elämään, mutta iloisena ihmisenä selittämätön alakuloisuus vaivasi, vaikka se kestikin vain muutaman päivä. Myös makean himo oli uskomaton eikä itsekuria ollut. En pitänyt siitä epämiellyttävästä olosta joten halusin saada apua olotilaani. En edes itse aluksi tajunnut, että oireet olivat selkeitä PMS- oireita. Ruokavaliona oli kunnossa joten ihmettelin, että miten näin voi käydä. Vastaanotolla selvisi kuitenkin syy tähän ja sain apua oireisiini. Nyt en ole enää kärsinyt alakuloisuudesta ja turvotuksesta ja se mikä ihmetyttää kuinka pienillä teolla voi muuttaa niin paljon elimistön toimintaa."

Suolistovaivat, nainen 56v.

"Halusin muutosta olotilaani, jota vaivasi turvotus, päänsärky, väsymys ja raskas olo.

Olin itse hieman neuvoton aikaisemman ruokavalioni suhteen sillä, vaikka noudatin maidotonta ruokavaliota ja kuvittelin syöväni suht terveellisesti oli oloni tukala. Aloitin uuden systeemin ruokailujeni kanssa ja jo viikossa huomasin muutoksia vatsani kanssa. Kahden kuukauden aikana elämäni on muuttunut paljon sillä vatsani toiminta on saatu tasapainoon, energisyys on palannut sekä siinä sivussa painoakin on pudottunut 7,1kg. Ruokavalion noudattaminen on ollut yllättävän helppoa ja mielekästä."

Painonpudotus, mies 53v.

"Tavoitteenani oli saada painoa pois -10kg sekä verenpaine laskemaan.

Aikaisemmin en tiennyt millä tyylillä painoa saisi tippumaan, vaikka tiesin kuitenkin terveellisen ruoan tärkeyden painon pudotuksessa. Ongelma oli ehkä se, että kuinka paljon ja usein voisin syödä mitäkin (proteiinit, hiilihydraatit, rasvat). Ilokseni huomasin uuden ruokavalion toteuksen olevan helppoa sillä seurasin vain annettuja ohjeita eikä nälkää tarvinnut edes nähdä. Kahdessa kuukaudessa pääsin yli tavoitteeni eli painoa tippui 11,8 kg. Nyt tiedän, että syömällä hoikistuu, kunhan vain valitsee oikeita raaka-aineita lautaselleen".

Diabetes ja painonpudotus, nainen 70v.
"Halusin löytää ruokavalion, joka tukisi diabeteksen hoitoani sekä saada painoa hieman alas. Kävimme läpi verikokeitani ennen ruokavalion aloittamista, jossa viitearvojen ulkopuolella oli mm. osa maksa-arvoista, kilpirauhasarvot sekä epätasapainoa sokeri arvojen kohdalla. Kahden kuukauden jälkeen muutosta oli jo tapahtunut positiiviseen suuntaan ja uusissa verikokeissa kävin noin kolmen kuukauden jälkeen (ruokavaliota edelleen noudattaen), jossa maksa-arvot olivat laskeneet viitearvojen sisäpuolelle, kilpirauhas arvot parantuneet sekä verensokeri paremmin tasapainossa. Painoakin oli tippunut lähes 10kg:a  kolmessa kuukaudessa".
Unettomuus ja lihasheikkous, nainen 40v.
"Halusin päästä parempaan kuntoon sillä minua häiritsi unettomuus, lihasheikkous sekä olisi ollut mukavaa, jos painokin tippuisi muutaman kilon. Tavoitteenani oli siis kokonaisvaltainen hyvinvointi. Olin mukana kahden kuukauden ravintovalmennuksessa, jonka aikana elämäni muuttui todella paljon. Pitkään kestänyt unettomuus saatiin kuntoon, lihasten palautuminen oli muuttunut merkittävästi, painoa saatiin pois sekä voin kokonaisvaltaisesti todella hyvin. En olisi ikinä uskonut, kuinka paljon syömälläni ruoalla on merkitystä näiden asioiden korjaamiseen".
Epämääräiset vatsavaivat, nainen 27v.
"Olin turhautunut vatsani turpoamiseen, joka reagoi lähes kaikkeen syömääni ruokaan vaikka olin karsinut ruokavalioni gluteiinittomaksi ja vältin turvotusta aiheuttavia raaka-aineita. Halusin voida hyvin niin sisäisesti kuin ulkoisesti.Ruokavalioni viilattiin kuntoon jolla rauhoitettiin suolistoni ja rakennettiin suolistoon uutta mikrobistoa. Aluksi kroppa tuntui menevän jumiin, mutta kolmen viikon jälkeen alkoi muutoksia tapahtumaan ja olotila oli mahtava. Siinä sivussa painoakin tippui mukavat 8,5 kg".
Painonpudotus, nainen 56v. 
"Tavoitteenani oli painonpudotus sekä yleisen vireystason lisääminen. Ikuisena laihduttajana ihmeellistä oli, että syömällä hoikistuin sekä motivaatio lisääntyi aina, kun näki painon laskeneen. En kokenut olevani dieetiillä, sillä ruokavaliooni kuului kaikkea monipuolisesti. Nyt 14 kg hoikempana olen elämäni kunnossa. Nyt ymmärrän ruokavalion ja dieetin eron, ruokavaliossa tulokset ovat pysyvämpiä. Ruokavaliota noudatan edelleen, mutta toki välillä nautiskelen myös esim. makeista herkuista enkä pode siitä huonoa omatuntoa, jota aiemmin oli".
Uniapnea, mies 67v.
"Olin kärsinyt uniapneasta useita vuosia ja nukkunut CPAP- laitteen kanssa 5 vuotta. Ruokavalion muutoksella painoa tippui 10 kg ja pääsin samalla eroon CPAP-laitteesta. Kaikki tämä tapahtui noin 3:ssa kuukaudessa. Nykyään paino on pysynyt vakiona ja noudatan edelleen ruokavaliota. Olo on virkeä ja liikkuminen mielekkäämpää kuin ennen".
IBS-ärtynyt suoli, nainen 22v.
"Olin tiennyt mitä minun olisi tullut välttää, mutta itsenäisesti kaikki oli vain hankalaa, kun kaikki tuntui olevan kiellettyä. Ravintovalmennuksessa määriteltiin kaikki mitä sain syödä, joten se tuntui paljon miellyttävämmältä tavalta lähestyä IBS:ää.
Oikeilla ohjeilla IBS saatiin hallintaan eikä vatsaoireita enää ollut".
Crohnin tauti, mies 42v.
"Minulla oli todettu crohnin tauti sekä osteoporoosi. Olin vuosia tuskaillut näiden ongelmien kanssa, jotka vaikuttivat merkittävästi elämänlaatuuni. Myös vireystaso oli hukassa, kärsin univaikeuksista sekä nivelsäryt häiritsivät. Olin 2 kuukauden ravintovalmennuksessa, jossa crohnin taudin oireilut saatiin kuriin, vireystaso kasvoi, nivelsäryt hävisivät sekä lisäbonuksena tukkakin alkoi taas kasvamaan".
 

​

2017 FITFOOD Ravinnolla terveyttä

                        VARAA AIKA TAPAAMISEEN  

Sirpa Heikkilä 040 704 9343  

                                             sirpa.heikkila@ravintovalmentaja.fi  

  

  VASTAANOTTO AJANVARAUKSELLA

  Coronaria Terveyspalvelut

  Verkatehtaankatu 4

  20100 Turku

FITFOOD Ravinnolla terveyttä
FLT_logo.jpg