FLT Ravintovalmennus

Funktionaalisessa ravintovalmennuksessa asiakasta hoidetaan kokonaisvaltaisesti. Ravinnon merkitys kehoomme on uskomaton ja sen avulla voimme vaikuttaa terveyden tilaamme ehkä enemmän kuin uskotkaan. Kehomme muodostaa ruoasta sellaisia aineenvaihduntatuotteita millaista ravintoa syömme. Ravinto siis sammuttaa tai voi laukaista erilaisia tulehduksia kehossamme. Sillä on iso merkitystä mitä ruokaa syömme, jotta elimistö valitsee kehossamme meille edullisemman biokemiallisen reitin. Funktionaalisessa lääketieteessä eri tieteen alat ovat merkityksellisessä asemassa: ravitsemus- ja lääketiede, ihmisen fysiologia ja biokemia.

Ravinnon monipuolisuus on tärkeintä. Autan sinua löytämään tasapainon proteiinien, hiilihydraattien ja muiden ravintoaineiden välillä.

Myös luontaistuotteilla ja ravintolisillä voidaan tukea ruokavaliota monien ongelmien ratkaisemiseksi. Ravintovalmennus auttaa sinua myös lukemaan ja tulkitsemaan elimistösi signaaleja paremmin sekä löytämään tasapainon ravinnon, levon ja liikunnan välille.

 

Teen yhteistyötä lääkärien kanssa, joten konsultaatiot, lähetteet ja lääkärintodistukset erityisruokavalioista ovat mahdollisia.

Teen ravinto-ohjelmat myös erikoisruokavaliota noudattaville (mm. vegaaninen) 

Sirpa Heikkilä

FLT Ravintovalmentaja

Keittiömestari

 

Ruoka on aina ollut tärkeässä osassa elämääni. Olen työskennellyt ruoan parissa 18 mahtavaa vuotta. Työssäni pystyn yhdistämään hyvin myös toista ammattiani jolloin asiakkaat saavat myös maittavaa ruokaa reseptien avulla.

Ihmiskehon ymmärtäminen vaatii monitieteellistä osaamista ja vaatii jatkuvaa päivitystä.

Vahvuuteni on suolisto-ongelmat sekä rotaatioruokavaliot.

Mitä ?Funktionaalisen lääketieteen (FLT) ravintovalmennusta, jossa ihmistä hoidetaan yksilönä. Ensi tapaamisella katson ruokavaliosi sinulle oikeanlaiseksi ja aloitamme yhdessä matkan kohti päämäärääsi.

Korjaamme kehosi biokemiallisia häiriöitä tai teemme ennaltaehkäisevää työtä, jotta sinulla on edessä terveempi elämä.

Kenelle ?

Sinulle, joka haluat pitää terveydestäsi huolta. Ennaltaehkäistä ja hoitaa sairauksia.

FLT Ravintovalmennus sopii kaiken ikäisille. 

Minä olen sinua varten!

Miten ?

 

Yksilöllisen ruokavalion avulla, jossa huomioidaan useampia osa-alueita kuten suolisto, uni, yliherkkyydet- ja allergiat, maksan myrkynpoistojärjestelmä, hormonitoiminta ja vastutuskyky.

 

Seuraamme edistystäsi viikoittain ja päivitämme ruokavaliotasi tarpeen mukaan.

Tavoitteena on luoda kehoosi tasapaino jolloin myös sinä itse voit paremmin.

2017 FITFOOD Ravinnolla terveyttä

                        VARAA AIKA TAPAAMISEEN  

Sirpa Heikkilä 040 704 9343  

                                                        ffravinto@hotmail.com  

  

  VASTAANOTTO AJANVARAUKSELLA

  Coronaria 

  Verkatehtaankatu 4

  20100 Turku

FITFOOD Ravinnolla terveyttä